January 29, 2014

Gift Idea || Melt-wax!

This will be a dutch post! English translation won't be at the end of the article, because you can only order these in The Netherlands. The next post will be in both languages again, thanks!



Er zijn zoveel verschillende opties wanneer het gaat om lekkere luchtjes in huis.Van lucht verfrissers tot kaarsen tot soyscents. Dit keer viel mijn oog op iets anders, genaamd: Melt-Wax. Brigitta en Wilma kwamen met dit leuke idee en het leek mij een goed idee om dit rond de koudste winterdagen met jullie te delen! Benieuwd wat het precies is?


Melt-wax zijn verschillende cupjes was met allerlei verschillende geuren. Je haalt ze uit het plastic cupje, legt dit bokje op een geurbrander, waardoor er een heerlijke geur door het huis verspreid wordt. De Melt-wax cupjes zijn €0,60 per stuk en via deze facebook pagina kun je je eigen geurbranders, melt-wax geurtjes en kleurtjes bestellen. Gewoon even rondkijken, een berichtje sturen ét voila! 



En natuurlijk nog iets heel belangrijk: De Melt-wax en kaarsjes zijn allemaal gemaakt van Eco Soya Wax, dus ook nog eens goed voor het milieu! Ook heel fijn is, dat wanneer je morst, je de vlek er gemakkelijk uitkrijgt met een doekje en een sopje.



Uiteraard heb ik zelf ook een geurbrander (geschenk van een vriendin) zoals je op bovenstaande foto's kunt zien en de Melt-wax ruikt heerlijk, Plus zo'n geurbrander ziet er natuurlijk ook heel erg sfeervol uit! Ik ga zeker nog een paar verschillende geuren halen, want ze gaan ook veel langer mee dan gewone kaarsen.

Ben jij van de kaarsjes/geurbranders of vind je het persoonlijk helemaal niets? xo

TWITTER | FACEBOOK | INSTAGRAM |

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...